RDV
Entrainement Rob de Vlieger
Nieuws
Nieuws
Nieuws 2e kwartaal 201230-06-2012

Alkmaar maandag 25 juni

Cool Surprise pakt na enkele plaatsgelden haar eerste overwinning

In de laatste koers van de dag was het toch nog raak voor de stal, Robin nam met Cool Surprise al snel de kop en er was verder niemand die hun daar nog vanaf konden bedreigen. De winnende tijd was 1.21.1 over 2060 meter.

Duindigt zondag 24 juni

Tim Trot naar sterke overwinning

Robin kon onderweg de rug van stalgenoot Un Gamin Impuls volgen en op het laatste stuk kon Tim Trot rechtuit vrijuit sprinten om eenvoudig te winnen.

20 juni Emmeloord

Enchanter wint ook zijn tweede start op het gras

Na een mooie start kon Enchanter meetrekken achter Ylja Limburgia. Pas in de laatste rechte lijn was het nodig om de aanval te plaatsen en hij passeerde de tegenstanders zeer makkelijk.


17 juni Hamburg

 

Robin stuurt Tamburini naar een zeer ruime overwinning

Tamburini werd snel van start gebracht en Robin gaf de kop over aan de favoriet. Hij kon onderweg makkelijk volgen en toen er in de laatste bocht ruimte kwam zette hij de koploper onder druk om deze eenvoudig te passeren en steeds verder weg te lopen. De winnende tijd was 1.17.4 over 2200 meter.

 
10 juni Groningen

Abel Hanover pakt de bronzen stakes


Na drie tweede plaatsen op de grasbanen was er vandaag weer een mooie overwinning voor Abel Hanover. Hij deed dat in 1.19.8 over 2060 meter en verdiende hiermee 1950 Euro.

11 juni Alkmaar

Rob haalt met Cowboy Fanatic eerste plaats, km tijd 1.16

Rob stuurde Cowboy Fanatic direct naar de kop en besloot het tempo onderweg mooi hoog te houden aangezien de grote favoriet Caen Oldeson zich nog helemaal achterin het veld bevond. Dit pakte goed uit want ze bleven nog eenvoudig voorop om te winnen in een snelle 1.16.8 over de 2300 meter. De eerste prijs bedroeg 4750 Euro en dit was een geslaagde kennismaking met de Sweepstakes baan die hem duidelijk prima ligt.

6 juni Aduard
Koers 7 Rob met Enchanter plaats 1
28 mei Alkmaar
Hiltje behaalde met haar oude liefde, Zwinger Bobber, een prachtige overwinning op deze tweede Pinksterdagkoers
23 mei Hilversum
Op de Hilversumse grasbaan werd om een gesponserde race in de duo-bak, ditmaal voor de stichting A.L.S.
Robin koerse Sierra Angel in een prachtige koers naar een magistrale overwinning en maakte een waar showstuk van zijn overwinning.
20 mei Duindigt
Rob koersde Next Photo Diamant in een prachtige rit, tijd 1.17,8 naar een verdiende overwinning
20 mei Gelsenkirchen
Cees Kramer, eigenaar amateur en Your Latest Trick hielden in Gelsenkirchen de kleuren van Entrainement Rob de Vlieger hoog met een prachtige overwinning in een druk bezette koers, 14 deelnemers. Nog voor de laatste bocht op plaats 6 werd een fantastische eindspurt ingezet, onbereikbaar voor de concurrentie.
17 mei Groningen
Hiltje behaalde met Arnie's Fanatic een mooie zege. Tijd 1.19.0
Ze begonnen voor de start met een korte fout maar konden snel weer aansluiten. Hiltje kon mooi meetrekken en nam in de laatste overzijde al over om erg gemakkelijk te winnen.
Robin stuurde Un Gamin Impuls naar een bereikte 125 starts - overwinning nr. 39  mooie tijd 1.16,7, Rob eindigde met Welmoed Landerije op een verdiende tweede plaats
5 mei Wolvega

Wolvega zaterdag 5 mei,

Cornelia Unia wint een serie voor het driejarigen merrie Criterium

Cornelia Unia begon zeer goed aan het klassieke seizoen met een overwinning in 1.15.7 over 2100 meter. Ze klopte hierbij de grote favoriete Cypress Boko
koers 4)
30 april Groningen
Robin stuurt Be Surprise naar haar eerste overwinning

Be Surprise deed haar naam eer aan en won aan een verrassende cote van ruim 11 tegen 1. Ze passeerde overigens als tweede de finish maar na een onderzoek van het comité werd de oorspronkelijke winaar teruggesteld. Ze toonde 1.20.1 over 1700 meter.


 


29 april Duindigt
Duindigt zondag 29 april,

Hiltje stuurt Abel Hanover naar een nipte overwinning


Onderweg stuurde ze de ruin door het tweede spoor naar voren om voor de laatste bocht nog even achter de koploper mee te kunnen trekken. Na een spannende eindstrijd bleek dat Abel een neusje voordeel had op Amazing Darby. De winnende tijd was 1.17.5 over 2000 meter.

 

23 April Dinslaken - 3 overwinningen voor Stal de Vlieger
 
Hiltje heeft een mooie race gereden met Arnie's Fanatic. Aan het eind van het eerste rechte stuk nam ze, vanuit de derde positie komend, de kop om die niet meer af te staan.
Tijd: 1.17,6

Reeds na 700 meter stuurde Hiltje Enchanter naar de kop.
Een bekeken race, tijd 1.19.0. Een derde indrukwekkende overwinning in de reeks van dit jaar van deze draver.
Eigenaar/Rijder Cees Kramer behaalt een fraaie 1e plaats met YourLatestTrick
 
   
 9 April 2012 - Groningen
Gelegenheidsrijder Henri Stol wint met Enchanter 
 
 
 1 April 2012 Groningen
 
Rob wint met YourLatestTrick